Úgy hiszem, hogy itt a káosz,
mégse dermedj, ne imádkozz!
Ha hallaná is istenened,
ő se tudja mint vezet
út egy másik sorsvonalra...
Lépni kéne balra... balra!
Én is kavartam, erre-arra
mint egy vadállat: nyelve, szarva.
Időmben célig, máig értem
különc alak a fázistérben,
leírnak tán differenciálok,
de úgyse tudják mit csinálok.