Szvádhisthána
Lótuszban tudatom partjára csít szarok,
Hogy legyen energiám meginni az aranyló sört,
Lenyúzom lényemre a társadalom által rászabott bőrt,
És nem marad más belőlem csak egy rothadó csont halom,
Szexuális csakrám két hardpornó közt megedzem,
Bűnösebb vagyok, mint pap által végzett eretneki maszturbáció,
Asztrál katanámat a józan ész ellenségeire szegezem,
És boldogságom lesz erüknek az utolsó injekció.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-13 19:45:58
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-13 19:45:58