szavak
vetkőzés, vetkőztetés
vetkőzősvetkőztetés
játékoseszközölés
nedvedzés
feszítés, feszülősfeszítéses feszítés
idegfeszülés, bizsergőfeszülés
bizsergetőfeszülés
nedvedzés, remegés
vesszőzésvesszőzésvesszőzés
figyelés
vetkőzés
szopásmegengedős élvezkedéses élvezkedés
vesszőzésvesszőzésvesszőzés
vesszőzésvesszőzésvesszőzés
mindenholvesszőzés
nevelés
mindenhol időkiesésesélvezkedéses
tetőtőltalpigfájós bizsergés
szopás
szopatás, gyorsmozgásúszopatás
toroktóltovábbzsibbasztásos zsibbasztás
fegyelem, figyelem, türelem
feszítés
kifeszülés
vesszőzésvesszőzésvesszőzés
vesszőzésvesszőzésvesszőzés
vesszőzésvesszőzésvesszőzés
mindenholvesszőzés
fájóanbizsergéses feszülősneveléses kifeszülés
szájbafenékbe fenékbeszájba szájbaafenékbe
remegés
remegés
punciélveztetés
punci élveztetésestorokigmenéses nevelés
élveztetéses nedvedzéses
bőnedvedzés
mindenholnedvedzésesfájósremegéses
remegés
seggbeszájbaélvezés
seggbeaszájbaseggbeaszájba
megengedés, kiengedés
megpihenés
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-19 18:14:53
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-19 18:14:53