Mit tudnak a mai lányok ?
Elmeséltem a mai, ifjú leánykáknak,
hogy én még voltam kisdobos
és a bátyáim úttörők.
S, hogy arra készültem,
hogy én is úttörő leszek
és azért lelkesedtem.
Csak ezek a szemetek rendszert váltottak...
Mire ők azt gondolták,
hogy csákánnyal akartam csapkodni az utat...
Azt hittem kifutok a világból...
A partizánról pedig azt gondolják,
hogy az valami hal, vagy állat.
Mit tudnak ezek?
Ezeknek ha Cseh Tamást játszanak,
olyan, mintha a fülükbe köpnének...
Mit tudnak?
Tudják, hogy egy durva nézésért
följelenthetnek,
mert az már lelki terror...
A Nők a Nőkért egyesület tudatosította őket.
"Ugye nem durván néztél, drágám?" - kérdezi
a kedves
és ha igen, már visznek is terrorcselekményért.
Ezért jobb élni Robinsonként...
Bár ők is tudnák mi az a Robinson...
De nem tudják.
Így aztán már Robinsonnak lenni sem érdemes...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Megdöbbentő !Feltöltés ideje: 2015-04-04 14:06:44
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-04 14:22:09