Hódolat Dzsamilának
Dzsamila költeményt rendelt tőlem
azzal húz hogy költő volnék
nicsak egy költő
így kóstolgat
lövésem nincs miért csinálta
jól megnéztem persze magam
de nem látszott épp
hogy költő volnék
tuti hogy nem látszik ezen se
amit most Dzsamilának írok
ahogyan az se látszik rajta
míg Dzsamilán látszik helyette
hogy ti. olyannak hat
mint egy költemény
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-31 09:24:02
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-31 09:24:02