Rossz zsaru
Ma vége.
Éltem, de most annyi.
Terepeuta sem segít ezen.
kritizálhatsz, gyáva vagy.
A véleményed hiába érdekel,
rossz zsaru vagyok,
én a rossz arc, te a jó,
igazad van, szeretem, ha szeretnek.
Az alakítás agresszívan rossz,
köszönöm, de húzz a francba,
álszent dolog, ez nem a te hibád.
nincs pénzem lakbérre.
Itt a lehetőség, hogy segítsünk magunkon,
azt terveztem,mára halott leszek,
ne provokálj, a házasélet örömeivel.
Passzolok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-14 18:33:27
Utolsó módosítás ideje: 2015-02-14 18:33:27