születésnapodra...
ezernyi kis halál a szívemen,
maroknyi életem, a holnapom.
vörösboros pohár a címerem,
a soha el nem készült honlapon.
lelkedbe süllyednék ma szívesen,
szenvedély és fétis, a kórlapon.
barátok laknak már a címemen,
a boldogságot félve lájkolom.
kínoz ez a deviáns látomás,
véremben érzem még a lüktetést,
kihagytam néhány fontos állomást,
viszont átéltem jó pár küldetést.
szerelmedre nem ittam áldomást,
megkaptam a sorstól, a büntetést.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-12 07:20:56
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-12 07:20:56