Így
így rágd, mutatom
ez hús, ez hó, ez fájdalom
bús lovag, nótafa
számra szúrt zúzmara
így tépd, szereted
magadat a tócsában nézni
rejtjelek, de hiszekegy
és nincs mit megígérni
így szívd majd kutacsom
nézz rám a lyukakon
elmetszett tér, kóddal zárt idő
fénytelen, fejszegő
így védd, magadban a másikat
keresni kell és félni
rejtjelek mindezek
és nincs kit megidézni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-21 21:23:35
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-21 21:23:35