Cirkusz jegy
Porondod mögött marionettbáb,
felhasadt gyomrú, játékos mackó,
holt erőművész, gólya nyakigláb,
és kellékek, csak fejből nyolc zacskó.
Sikolyok zsákban, polcon katéter,
zsiger-függesztett hintán kilengés,
orrunkra dörgölt fekete éter,
morfium után hányás, émelygés.
Pantomin-árnyék és bohóc álarc,
üvegszemedből kisír hét főbűn,
mosolyod régi kópián lány arc,
vip jegyed egy élet ára, őrült.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-12 15:59:00
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-12 16:09:42