Pszichiátria
Én csak azt mondom, nem vagyok bolond.
Hajamon szellemek, zsebben kobold,
minden ápoló adagra opcióz,
kikötöz az ágyhoz, beinjekcióz.
A fehér a szüzesség jelképe,
ahogy a hótiszta lép át a kéjbe,
velem ugyanúgy erőszakos, közös,
rémisztő, ahogy változáskor vörös.
Tévé a fejemben, zoknimban hangok,
Napóleonként pár napig pangok,
cigi helyett szétosztanak kotont,
aki itt unatkozik, futóbolond.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-18 15:56:11
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-19 20:14:07