költ és
itt egy KÖLTŐ, ott egy KÖLTŐ,
azt állítja: verset költ ő;
könyvbe köti, bemutatja,
"mintha volna édesanyja"
hív mindenkit, lássák, hallják,
vegyék, vigyék, olvasgassák,
olcsón adja, fogyjon végre,
dedikál a belsejébe
"nincs egyebem csak a remény":
nem írsz többet, ó, te szegény,
vagy ha mégis, fiókoljad,
a múltat meg ne tapossad!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-29 13:56:08
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-29 14:37:27