Egy nap sem hosszú
Egy nap sem hosszú, ha tevékeny vagyok,
nem váratnak meg a dolgos nappalok,
hétfő, szerda, péntek úgy következik,
mintha nem is lenne közben hetedik,
így a jövendő majd gyorsan beköszönt,
egy barát néha a poharamba önt,
megbeszéljük vele, merre is megyünk,
vitatkozunk, döntünk és értékelünk.
A jövendő milyen lesz, még nem tudom,
az igazság az, hogy nem is akarom
ismerni, remény és félelem vegyül
bennem, s a vég mikor jön el, kiderül
annak, aki engem híven szeretett,
nekem már nem, hiszen bevégeztetett.
2014. szeptember 25.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-25 11:21:20
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-25 11:21:20