falósejtek
félek hogy elmúlik ez az ágynyugalomban tartó kórtalanság
és az immunrendszer belegyengülten föladja
mert onnan már nincs visszaút
ott már jogok és következmények vannak
birtokviszonyok
ősök elcseszett életének utószínezett kópiája síron túlról
elégtelen bizonyítványért megvont anyamell
apák szemmértékének hiszekegye
stílusosan szemhéjbőrkötésben - a tiédben hogy ne nyomhasson el
soha többé az álom és a harmadikat szenteltvízbe mártott
zsebkendővel takarva kenik homlokodról agyvelődbe
nehogy kárt tegyen magadban
aztán minden sínre kerül
menetrend szerint közlekedünk a vágányok párhuzamosán
ködbevágó lámpák sikolyába szédülve
árnyékainkat lassan mint fáradt-olajfoltot
elcsócsálják a talpfák falósejtjei
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-22 18:47:35
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-22 18:47:35