Ne forduljon elő
Egy kutya egész éjjel ugatott,
fájdalmasan, rendületlenül,
nagyon várhatta kelni a napot,
nem tudhatom, nem értek ebül,
valószínű, hogy kivert kutya volt,
gazdája nem is hallhatta őt,
oly szívhez szóló sírással csaholt,
visszhangzik bennem most, délelőtt,
éhes talán, vagy fájnak a sebek,
amit az ember embertelenül
okozott neki, nem vásott gyerek
követte el, ez majd csak kiderül,
de akkor mi lesz, hogy büntethető
több ezeréves hűséges barát
megkínzása, ne forduljon elő,
hogy átvonítson még egy éjszakát!
2014. szeptember 19.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-19 06:56:00
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-19 06:57:50