évszakváltó
a tavasznak van ébredése
kócos haja elámulása
a tavasznak kétkedése van
július óta mozgáshiánya
puha szája
keresztény hite
a tavasz vállán szeplők hemperegnek
a tavasznak Pesten tematikus sétái vannak
és sok cipője
a tavasznak van lelkesedése
a tavasznak jó kedve van ha
a tavasz barackillatú
megrendítően szűk és sötét helyen él
a tavasz mégis fényesség
a tavasznak derült ege van
az ősznek története
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-16 09:02:17
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-16 09:02:17