Ha tudodki kérdezné,
ismét jól vagyok.
Valaki elrejtette
párnámba a háborút,
ebolát tüsszentett rá,
kavicsokat tett fölé,
erről álmodom,
semmi keresnivalóm
ebben a cihában.
Meztelen érzem..
Nézek, mint aki -
véletlen ruhába költözött.
Mutyiba fektette testét,
rángatja a sehogyan.
Viharos kenyérhéj,
éhes, s éles körvonala van.