Félúton
hosszan mutogattad a kivágott fák keresztmetszetét: ez az idő
otthon koncentrikus körökkel rajzoltam tele a lapokat
és sokáig bámultam őket hogy felfogjam
de még nem adatott érteni
mikor meghaltál fiókba zártam az összes lapot az összes idővel
s eldugtam önmagam elől a kulcsot
nehogy valaha is megtaláljam
félúton néha még visszanézek
az évek: levedlett kígyóbőrök a porban
a tükörkép egyre homályosabb reggelente
s egyre többször félek hogy lekésem az utolsó vonatot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-21 23:24:03
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-21 23:24:03