Mono-poli
Egyedül vagyok, ezt eddig is tudtam,
de most döbbentem rá, hogy mindig egyedül is leszek.
Jönnek a nők egymás után, ágyból ki, ágyba be,
kisebb-nagyobb időközönként,
szarok rájuk, nem érdekelnek akkor se, ha egyszerre.
Mászkálnak rajtam, alagútjaikon átmegyek,
mégis végig kívülálló maradok,
aztán, mint a bogarakat, az összest leseprem.
Ha ez még nem kiégés, akkor az mi?
Ha majd könyörgök, hogy molesztáljanak?
Hiszen már most is megkönnyebbülés kosarat kapni.
A saját társaságom is egyre terhesebb.
Mondjátok, mit csináljak, ha nem szeretek senkit
annyira, hogy csak vele legyek?
A poligámia sem segít -
annak a bizonyos közös lónak a helyzete.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-03 09:57:56
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-03 09:57:56