Azóta minden más
A félbehagyott mozdulatfélék
lassan megdermednek, áthaladva
profilod vonalán, ajkad szélén.
Kikockáztalak az időszalagra.
Elröpült szám sarkáról a csíz.
Negatív képek egymásutánját
a semlegesre bomlott hívóvíz
csak áztatja, nem fordítja már át.
Napba nevetni gyáva a vágy.
Megfakult sárga szoknyás
virága, mint gyors fotón halvány
szépia. Azóta minden más,
Nem fontos, hogy mozdulatod lássam,
engedek belém lélegző ingernek.
Maradandó vagy a bomlásban,
újra előhívni még is-merlek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-01 15:33:09
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-01 15:33:09