Pici kortyok szösszenete teszi ki az üdvözlő táviratot
A fűtött hangulatok hangszórói
Batár
A fortély higgadt kannibalizmusa újra szagos
Ülök a hegeken
A hallószervüknél fogva elhurcolt ablakok
A sétáló hölgy kezéből kitépni egy doboz gombát
Huncutság startgépről elrugaszkodó keresztcsontod tájékán szellőzetlen
Hullakamra