A biztosítékot gyakran kivertem
Ilyenkor karanténba zártak
Mikor ugrálóköteleztem
Felrántották. Ezt hívják csalásnak
Valahogy mégsem lettem mizantróp
Az embereket belélegeztem
21%-a oxigén a levegőnek
Ezt sosem feledtem
Azt sem, hogy kell a nitrogén is
Mert anélkül túl gyorsan égnénk
Ki van találva csudamódon
Az a Földre boruló kék ég