Zummolni
Mitől félsz
Minden fehér lehet
és kétéltű moszatjaidról lepereghetnek a fejek
A kálvária kitett a veszedelemnek
voltál jó s arattál háncsot
Pesszimizmusod csörlői mitől oly renitensek
a hóhércsuklya alatt zöld komlód
vakolatot reteszel
Vándor vagy elfújatlan gyertyák vándora
Nyöszörgő hangodra fakérget
tapsol a passzió
s megcsapolva beroggyant temetőd
szemérmes rablott ezüstje
Dobj csókot a kókuszos
rajvonal érintettjeinek
becézz hajóhintát s meglásd
kifér majd a lyukon megigazulásod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-11 18:12:09
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-11 18:12:09