Bitch
a szüleim kapásból azt mondták volna rád hogy ribanc
és még kulturáltan is fejezték volna ki magukat
miért nem keresel magadnak egy rendes lányt fiam
milyen sokat hallottam
ami az ő értékrendjük szerint azt jelentette
hogy mos főz takarít
de nekem te kellettél
egy születésnapon találkoztunk
részegebb voltál mint én
ott hánytál a trafóház mellet
utána a beat költészetről beszéltem neked hajnalig
aztán másnap izzadt a tenyerem és remegtem
a telep végen a sarkon
vártam hogy jöjjön az a kurva busz és láthassalak újra
szerettem nézni az árnyékodat ahogy sétáltunk a lámpák alatt
mint egy macska olyan kecses voltál
meleg volt a csókod és a hajad úgy borult ránk mint egy sátor
aztán nem láttalak hetekig
csak ittam és püföltem a falat az ágyam mellet
a Cream bömbölt a fehér szobámban
néztem a behívót az öngyilkosságon gondolkozva
szürke füstös ködben úszott az arcod
és tüskék nőttek befelé a fejembe
véres volt a könnyem és napokig nem beszéltem senkivel
aztán bevonulás előtt az utolsó este a buszfordulóban
ott ültél a legjobb haverom ölében és csókoltad ölelted ahogy engem
én meg ott álltam és a testem nehéz volt mint a sár
még hallottam hogy valamit szólsz hozzám nevetve
aztán az ördög megragadott és bedobott a pokolba másfél évre
azóta nem láttalak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-02 19:13:16
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-02 19:13:16