Or-gazmus
egy kicsi ládikóba tette
az anyja viselte sokat, akkor is, amikor
elfelejtette a légzést produkálni
nem adta fel a villanyszámlát
jegyet vett inkább a moziba
evett vanília fagylaltot
három gombócosat
lefeküdt a sötétben
az áramszolgáltató kikapcsolta
a rendszerből
jó volt neki így
jó
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
levetkőzött
megnézte fordítottját a maszatos tükörbe
melleire masszírozott némi szappant
pinája lereagálta
arra gondolt - szopnék -
aztán arra jutott - hagyjuk -
befeküdt a kádba
elillant minden, mint a gőz
hideg víz
a borotvapenge szokás szerint kikészítve
kádszélén
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
megcsalta férjét, azt a beképzelt hólyagot
elégtétel
édes ízek buborékai pattogtak szájában szét
bosszú
a szőnyegre dobott bugyi
szagot érzett
ondó
a férfi, ez a félszerzet
horkolt még
a farka lógott a combjára
- na, te barom, látnod kéne most, így engem
száradt gecivel a seggemen -
a férjének jóval kisebb farka volt
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
elvált, már évekkel ezelőtt
hordta a gyűrűt, azzal etette magát
nem jönne le az ujjáról
másképpen hordta a haját is
eljárt néha a Füvészkertbe
szokásos pad, támla nélküli
valami köcsög punk ráfújta
neoluxal
szex, drog, rock n roll
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
álmában kislány volt
a mezőkre futott, csiklandták combjait a füvek
messzire tolódott a ház
nem is látta a kopott fakerítést, csak a kéményt
belefeküdt a zöldbe
bár kicsit félt a kullancsoktól
keze combjai közé tévedtek
nedves lett, mint hajnalban a fák
nézte a kéket
és elélvezett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-29 17:00:28
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-29 17:00:28