Dobj !
Szólhatna százéves agg,
dicső, verstanilag doktori
Tetteimet, mint s hogy éltem,
ki fogja megváltani?
Porózus szöveteim, ha mind
enyészettel hálnak
Kifútt lelkem engedelmeskedik
valamely szabálynak?
Zörgő ágak, csengős fák
hiába, ha fenyvesnek is állnak
Csak arctalan köddé, komoly
szökötté artikulálnak
Kicsit jár-kel még a szél
szűk szerpentineken
Konfettivé válva, dobj
széjjel egy tágas éjjelen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-17 19:20:20
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-17 19:20:20