Oly igen jó vagyok a szenvedésben,
hogy minden elismerésem az enyém.
Évi háromszázhatvanöt nap krónikus
nôhiány lábon kihordva, mondjuk,
nem piskóta. Hát még ha hozzávesz-
szük ehhez azt a kibaszott tortúrát is,
ami az élet, az mindent visz. Nekem
még az exitus is csak semmi a köbön:
vérprofi szenvedôként naná hogy
nem üt ki holmi öröm.