Pass(z)ió
Oly igen jó vagyok a szenvedésben,
hogy minden elismerésem az enyém.
Évi háromszázhatvanöt nap krónikus
nôhiány lábon kihordva, mondjuk,
nem piskóta. Hát még ha hozzá-
vesszük ehhez azt a kibaszott
tortúrát is, ami az élet, az mindent
visz. Ha csak a rosszat vesszük,
ebben aligha szûkölködöm. Annyira
jó vagyok a szenvedésben, hogy
nem üt ki holmi öröm.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-22 12:56:12
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-22 12:56:12