Ne kérdezd
Oda jöttél hozzám régi barátságunkra hivatkozva.
Mintha Isten vagy egy földi helytartója lennék.
Mondd miért történik ez velem.Miért pont én?
Lehet beérted volna egy nem tudom válasszal.
Hádész modern birodalma ez itt kis túlzással,
ahol a remény és a hit olykor nevetség tárgya.
Kharon itt már ingyen dolgozik csendben.
Ezeket nem mondtam neked.Minek is?
Bemutatlak pár sorstársadnak feleltem,
megtanítanak majd hogyan kell élni.
Máshogyan. Úgy ahogy csak lehet.
Fintorogva nézted ahogyan vért köp,
melletted egy asszony a zsebkendőjébe.
Talán pár percig láttad benne a jövőd.
Ne tedd! Itt csak a jelen lakozik.
A múlt olyan rózsaszínen lányos,
majd vöröslő köpetté válik mind.
A reális gondolkodás fertő itt.
Mi történik veled és miért?
Nem tudhatom.Talán te sem akarod.
Hádész birodalmának fogja vagyunk.
Hidd el ez sem örök. Majd elmegyünk.
Akkor szivárvánnyal vár téged az ég,
nyári lombok között felcsillan a remény.
Angyali érintés. Lesz.Ha majd hiszed.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-26 11:27:26
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-17 02:23:33