Tűz-ellés
Úgy járok a szagnyomodon
Mint a kóbor kanok a tüzelő szukám után
És végső soron engem se kérnek számon
Ahogy én se téged amiért sokszor kicsomagolt-visszavitt
Ajándék vagy
Veled nem érdemes kezdeni és veszélyes befejezni
Maradni pedig gombostűs fagylalt ízesített fos-öntettel
A tetején cseresznyegránátokkal
Nyalogatom a füledet cserébe az enyémbe
Hazugságokat köpsz
A ruháiddal együtt lekerül az ami még emberinek hatott
Egy csilláron lógó melltartóban is több érzés van mint benned
Töltelékszavak és nyílászáróeszközök erdejében élünk
De legalább mézeskalácsházban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-21 22:46:41
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-21 22:46:41