Sziszifaszi
Mindenki azt hiszi milyen jól jár velem
Aztán jön panaszra hogy tönkretettem
Miattam van bűntudata
Miattam került pszichiátriára
Miattam ment el a kedve nőktől
Miattam jött meg a kedve a nőkhöz
Miattam vesztette el az önbizalmát
Miattam bízta el magát mert hitegettem
Miattam haragszik rá a felesége-férje
Miattam nem lesz soha felesége-férje
Miattam fáj a pinája-segge
Miattam ment kárba az anyja pénze
Miattam még dolgozni is elment három hétre
Miattam esett ágynak
Miattam nem tud aludni
Miattam egészségesen kellett táplálkoznia
Miattam szokott vissza a cigire
Miattam majdnem lekötelezte magát
Miattam maradt örök gyerek
Miattam nem lesz utóda
Miattam kell újabb áldozat után néznie
Mindenki azt hiszi milyen jól járok vele
Aztán mehetek panaszra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-14 11:27:41
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-14 11:27:41