az én anyám
konyhalány
kontya kezében
ő tűpárna
nem ölel
nem sorol
az én anyám
koszos-break
lenyelt vers
kezdőmondat
egy litániában
nem lebeg
nem tartozik
egyenletes
összekuporodva
alszik el
ruhája takaró
az én anyám
néma tó
szürke felhő
körömvirággal
könnyeit nyeli
nincs esernyője
szűri a szavakat
hallgatag
nem ül mellém
nem átalány
nekem való