Karácsony előtt
Karácsony előtt én is mindig várok
évről-évre és rendületlenül,
figyelmeztetnek újabb jégvirágok,
nemcsak a test, a lélek is kihűl.
Melegítsen a titok eredete;
nem ismerem: miért nem hiszem el?
Lelkem megfoghatatlan szerkezete
tagadásra is tagadást felel.
Így karácsony előtt az évezredek
bizonyíthatják, hogy a csillagjegyek
valóban különösek lehettek.
Jupiter volt, egy szupernóva vége
jelezte? Akkor született a béke,
és lettek napjaink fényesebbek.
2013-12-25
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-06 11:12:45
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-06 11:12:45