Nóta
Szeretődet, ölelőt, ha kerestél,
hogy ne bántsa derekad a szeles tél,
eszedbe jár akkor is, ha nem látod,
mézesebb a karácsonyi kalácsod.
Ilyenforma kedvesemre találtam,
vele fogok dacolni a halállal,
angyalom ő, aki mindenkinél szebb,
sosem fogja fölfalni az enyészet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-25 10:21:52
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-25 10:21:52