Versenyben mondanak nagyot
Hajnali négy, nem megy az alvás,
fejhallgatóval hallgatom
a rádiót, tele a padlás
a hazugságokkal nagyon,
nemcsak nekem, másoknak is már,
egyre több ember BECSAPOTT,
sűrűre sikerült a lekvár,
versenyben mondanak nagyot,
akiktől jobb sorsot reméltek
az örökös reménykedők,
gyűlik a kondérban a vétek,
kifröccsen, úgy, mint ezelőtt,
s ezután se legyen nyugalma
annak, ki egy népet becsap,
akit úgy védjen a hatalma,
mint fagyban a szalmakalap!
2013-12-04
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-09 05:32:58
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-09 05:32:58