Kismadár
Kismadár szállt a lelkemre,
szelíden énekel kedvemre.
Fészke puha moha volna,
lelkem ezerarcú tornya.
Kismadár repül a szívemmel,
szabadon szárnyal a tengerrel.
Étke fehér felhő volna,
szívem tisztaízű boltja.
Kismadár énekel mellettem,
dalával mosolyog helyettem.
Hangja ősi forrás volna,
titkom fátyolszárnyú múltja.
Kismadár verdes a lelkemben,
menekül előlem reszketve.
Arca riadt ágon ülne,
lelkem hajtásának bűne
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-08 14:18:15
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-08 14:18:15