Az idő kereket old
Itt a bor megvirágosodik.
Otthonülő lett a derék ma.
Ragya ütött tegnapok hada
lerombol. Magára gombol
még egy pulóvert, mert
fázik. Szotyósodik az ember,
megványad fáradt teste.
Munkától facsart az este,
lidérces álmain kutya vonyít.
Gelicetövis fúr lyukat jószága
nyelve tövébe. Övében kaszakő,
úgy alszik. Az idő kereket old
a végtelenül féktelen valóban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-07 22:30:17
Utolsó módosítás ideje: 2013-11-07 22:30:17