Laza kapcsolat
Mondom neki: a mókusok.
Mosolyog. Majdnem nevet.
Szar kofág? Hozz egy rendeset!
Keble kacajtól remeg.
Negyedóráig elemzem
giccses porcelánlovát.
Ez nem lehet!
Sokat öregszik, míg megfejtem,
hogyan kéne élnie az életet.
A miértet kutatom,
magamat megunom,
elszundítok csendesen.
Hahó, hahó! - újra ezt hallom.
Néha szájon vágnálak, kedvesem!
Mosolygok, ő meg vissza;
ez a pillanat sem tiszta,
de megrántja vállam
a tegnapok bája.
Hahó?
Hahó.
Neked elhiszem!
Megfogom fejem: még megvan.
Majd elalszom, de ez van.
Töltök még egy kis pezsgőt:
buborékoktól pezsgőt.
Hosszasan, bölcsen,
hogy időmet töltsem,
hallgatok.
Hát, furcsa vagy!
Ezt nyugtázom,
feloldom szájzárom,
és kontrázok:
Te is furcsa vagy!
Miért? Mert.
Azért, mert csak?
Affene, ez már ismer engem!
Na szeretkezzünk!
Jól hallottad!
Az ajkába harap: minden rendben.
Ruhák a földön.
Kényelmes börtön.
Lelkem! Édesem! Kedvesem!
Harapj! Karmolj! Sikíts! Feszíts!
Ami kell nekem, azt én elveszem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Reményrõl fantáziál (, 2006)