Rapszódia
(Variációk)
I.
Nőni láttam az esélyt: tartsalak,
hittem, majd csak jönnek a hullámok,
nekicsapódnak csupasz testemnek,
árnyékod bennem teliholdat villant,
körülöttem, járhatatlan hegyről
letérnek, ülnek nem múló napok:
kihűlt csókforrás szívnek zugába.
II.
Kihűlt csókforrás szívnek zugába:
letérnek, ülnek nem-múló napok,
körülöttem, járhatatlan hegyről
árnyékod bennem teliholdat villant,
nekicsapódnak csupasz testemnek -
hittem, majd csak jönnek a hullámok;
nőni láttam az esélyt: tartsalak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-11 13:31:12
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-11 13:31:12