Az elfáradt gyúró balladája
Imádom a friss kislányos combokat
simogatni és masszírozni szépen
(náluk jobban már csupán az ajkakat
imádom izgatni, benyúlva mélyen)...
Hisz én: Masszőr-Művész vagyok, igazán!
Nem csupán valami köcsög gyúró!...
Elindítottam őket a Gyönyör Útján!
(Akár egy valódi beavató.)
De ők csak egy vénülő bácsikát
vélnek látni, első pillantásra...
Mikor azonban testük megsimítják
ujjaim: ráéreznek a varázsra!
Utána meg dühösek a varázsló
kéz és ujjak huncut "gazdájára"!...
(Kirúgnak vadul, mint az ostorozott ló!)
Méreg lesz nemvárt kéj varázslata!...
Belefáradtam már a hálátlan
"lenézett varázslóbácsi"-szerepbe.
Öregszem, már kezem is bizonytalan...
Marad: nyugdíj és a lánykák emléke!
Éppen Engem gyűlölnének e "nővé
érett" lánykák, ifjúkoruk miatt?
Csak nem az a probléma: nem eléggé
volt "mélyrehatoló" a "gyakorlat"?
Ajánlás
Hercegnő, méltányold gyúróbácsink
erényeit és eredményeit!
Bűneit pedig talán mégis mentik
"elcsúszások" korunk rossz divatjain!...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-24 11:16:25
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-24 11:16:25