egy fénykép
adta nekem a szüzességed
mikor a diáklány nézett
jól nevelten a kamera
szigorú rejtekébe
és én levettem iskola-köpenyed
kicsi melled rajzoltam tenyerembe
lehunyt pilláid mögé lopóztam
meztelen tested avattam nővé
és könnyeid őrzöm szememben