Cím nélkül
talán a jószándék
talán ennyi maradt még
a nagy lángolásból
a létezés akarásából
bár néha már ez sem
megtanultam ferdén nézni
azaz megtanítottak
akarta a fene
hogy szabadon idézzek
mert a szavakat szeretem
írni mondani
de már ők is cserbenhagynak néha
így cserébe megalázom őket
megcsalva és megcsalatva
mint a nőkkel
neadjég' asszonyokkal
pedig velük is szépen indult
tudtam szeretni szenvedni
most már csak az utánukfordulások
esetleg sekélyes románcok
hitefogyottól mi telne több
talán a jószándék
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-05 15:53:51
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-05 15:53:51