Fáziskésésben
Az Univerzum Végeláthatatlasága
Földünk Pályájának Excentricitása
Az Időfolyamat Linearitása
Általános Érvényű Törvények
Mely Alól A Legjobbak Sem Bújhatnak Ki
Mert Az Idő Halad
Egyik Pillanatban Isten Vagy
Máskor Meg Senki Sem Vagy
Egyik Intervallumban Élsz
Másikban Már Haláltól Félsz
A Pillanat Antropogén Konstrukció
Az Idő Pedig Tovább Halad
Jövőd, Sikered Záloga
Múltad Homályos Fátyola
A Pillanat Csak Egy Pillanat
Melyből Ha Hirtelen Kimaradsz
Már Nem Tér Vissza
Az Alkalom Tovább Halad
Így Jár A Vándormadár
Ki Mindig Magában Száll
A Szél Messze Sodorja
Nincsen Igazi Otthona
Nincsen Már Ideje
Amit Még Nem Késett Le.
2004-05-03
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.