Nevemet kiáltja valaki
Macskám itt hagyott, egerészni ment,
karosszékemben csak bolond, öreg
testem pihen. A világ szemlél, vagy
én a világot, vesztesek voltak,
és lesznek, de olykor én a győztes
oldalon is álltam, pedig sokat
voltam magam, hitetlen magamban,
de most, nevemet kiáltja valaki!,
értem nyúl, emelne, magához int,
- néha azt hiszem, könnyű tréfa csak,
ijedten visszaringatom magam,
mérlegem egyik serpenyőjén a
vágy, a másikban óvatosságom,
hogy lerántson hétköznapjaimba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.