A feszületség - mérték - egysége
Ez az igazi énem
az ott egy sehonnai senki
partravetetten a seholból élem
Indiánok között egy ilyen... ki ?
Ki ki csoda
csak csupán ez az egy varázslat
Izzó fényt csurrant a foszladó parázsnak
Múlt képek jelen kottái
érintés-szavak.
Formák energiái
füstnélküli láng
Belső-csönd
Vágy. A vak.
Hátradőlve
Vele végre végtelen.
Egy máshoz érve
Minta mi eddig...
Addig
volt
énvelem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-02 14:15:36
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-02 14:15:36