harmadik napja van már péntek
Ördög, lelkemből való,
s mélységből érkezett –
fogalmazta a lényeget.
- Lényeg légy, mozaik szemű,
érdekes. Ne túl alázatos!
Szemtelenek a kofák.
(Kigyúrt arcú angyalok).
Derű, mintegy hiszekegyre.
Kedd – jégeső. Stimmelt az egész.
A részek, végül a napfény felé
terelve létért hőbörögtek,
(ahogyan) Micimackó
képzelt puhát a Földről.
Egy veres lufival több
volt a tág égbolton,
mint - ahogy kellene.
Szamáralakban úszott -
a látóhatáron túl is,
később az ágyban,
szemhéjak mögül is
láttuk, hogyan lebegett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-21 18:50:37
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-21 19:26:33