Szívkamra (változat)
Feltétel nélkül hajlandó vagyok meglátni
a szépet. A maradandó lehetséges
változatait.
Szívembe hordom szirmok, falevelek,
hópihék hulló táncát, a reggeli harang-
kondulás utáni csendet, varjak károgását
téli alkonyon.
Válogatás nélkül elraktározok mindent:
homokvárat építő kisfiú, sarki koldus
és elgázolt kutya tekintetét, felhőkre
akasztott gondot, sárba tapadt bánatot.
Üres napjaimban majd rájuk járok,
nassolgatok belőlük. Vagy éppen
rágódom rajtuk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-19 16:08:46
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-13 20:18:18