A pénz által megbélyegezve
Nem tudom már, hogy hányadik
Virágkorom élem
Szívek között sovány a híd
Hulló szirom, érdem
Az éjszaka majd betakar
Virágzásom végzet
Ölelésben fárad a kar
Túlélnek a gépek
Atomkori csoda jön el
Mechanikus áldás
Már a távol is oly közel
Feltámadni már más
Életünket rég átszőtte
Pénzhatalmi kérdés
Lelkünk sebzik stigmák tőle
Végtelen a vérzés
Menekülés nincsen többé
Az életünk sívár
Hajnal előtt válik köddé
A legvégén sír vár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Dalok az utca porából (kiadásra vár, )
Feltöltés ideje: 2013-04-01 13:54:52
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-01 13:54:52