Ha én nem szólnék
Ha én nem szólnék, ki beszélne,
ki merné megtörni a csendet,
az éjszaka gonosz hatalmát
ki nem félné, akár a gyermek?
Mert félni kell a gonoszoktól,
a gonosz mindig ellened van,
minden ember gyámolítója
gyorsan meghal, nem halhatatlan,
s ha nem akarsz örökké élni,
ne add majd magad más kezére,
életben tart, hogy megkínozzon
gonosz lelkének örömére,
s ha mindent el akarsz végezni,
kevés lesz az egyetlen élet,
örökös lelkifurdalással
élhetsz még pár keserves évet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-25 12:26:43
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-25 12:26:43