viaszarcú félhold vonszolja magát
a tejút savó marta kátyúiban,
tovább sápasztja csontvázra húzott bőröd,
pár barbár, égett patájú ördög
rugdalja röhögve a giccses csillagport
taknyos orrú angyalkák csipás szemébe,
míg nem dörren az Isten: rapport!!!
és Spielberg bosszúsan csapja a szemétbe
a félresikerült szinopszist