én álmodlak
kihalt világ, jéggé fagyott élet,
a szél hord szerte halott lépteket,
csend, az éjszaka néma nyugalma
az emlékezet bilincsét fonja,
a tegnapot, megszokott magány
a társam, a falakon futó árny
téged idéz és bőrömön érzem
érintésed, álom, itt vagy velem,
tudatalattba lépsz, múlt és-holnap
keveredik össze, nincs akarat
mert lehet nem is létezel
csak én álmodlak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-31 10:20:44
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-31 12:39:21